Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De bästa besticken till de läckra desserterna!

När den goda huvudrätten är uppäten är det dags för måltidens festliga final, desserten! Tänk så roligt och lyxigt att duka med särskilda dessertbestick! Du köper dem här hos Room99.se! De här besticken kan du förstås även använda vid födelsedagsfikat! Eller blir det kanske rentav bröllopstårtan som skärs upp och äts med hjälp av dem? Dessa dessertbestick är så dekorativa att det är en glädje att använda dem i festliga och högtidliga sammanhang! Dessertbesticken förhöjer verkligen festkänslan! Ibland kan det ju vara härligt med festkänsla i vardagen också, så varför inte ta fram dessertbesticken till mellanmålet en vanlig tisdag? Så köp de bestick som du tycker bäst om i vårt utbud! Att handla här är lätt och bekvämt! Sedan är det bara att ställa fram de läckra desserterna på bordet och börja njuta!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lyxiga presenter till alla som ska hyllas!

Alla tycker ju om att äta goda desserter! Så om du ska ge någon en present, varför då inte ge bort lyxiga och mycket fint formgivna dessertbestick? Det är faktiskt en gåva som kan lösa eventuella presentproblem i många olika sammanhang! För visst ställs man ibland inför problemet att köpa en present till personer som "har allt" ? Och så börjar man rusa runt till olika affärer för att hitta något bra! Här har du något väldigt bra, nämligen dessa bestick! Och du slipper allt rusande! En dag man verkligen vill uppmärksamma ordentligt eftersom det är en sådan milstolpe i livet är ju dagen då barnen flyttar till sin första egna bostad! Ge dem dessa dessertbestick, de kommer att användas till många goda stunder i deras hem!