Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Matbestick för alla måltider!

Visst är det vackert och roligt att duka med riktigt bra och fina bestick när det är dags för lunch eller middag! Det blir ju också roligare att äta om man gör det med eleganta bestick! Här har du matbestick för alla måltider! Vilka bestick passar bäst till din smak och stil? Möjligheterna att välja finns här! Vad ditt val än blir kan du vara säker på att det blir rätt! Är det snart kräftskiva hemma hos dig? De obligatoriska skaldjursbesticken hittar du här? Eller ska du bjuda på fisk, du kanske fyller år och ska ha en lyxig födelsedagsmiddag? Även för det har vi särskilda matbestick! På sommaren kommer ju grillen fram vid alla fester! Room99.se har grillbesticken som du behöver! Din matbesticksbeställning gör du här! Det är enkelt att beställa och du behöver inte leta efter specialbutiker!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gåvor som gör alla lyckliga!

Matbestick är perfekta gåvor till alla som du vill skämma bort med något riktigt fint och samtidigt användbart! Kanske är det personen i din närhet som fyller jämnt, bröllopsparet som ska få en gåva eller kanske jobbkollegan som ska lämna arbetsplatsen för att gå i pension!  Dessa matbestick gör alla lyckliga! Det finns ett sammanhang där matbesticken är extra lämpliga som presenter nämligen då dina barn ska flytta hemifrån och få med sig en fin gåva till det nya hemmet! Vad kan väl då vara bättre än en uppsättning vackra matbestick? Matbestick är ju någonting man inte kan vara utan och eftersom just dessa matbestick är så elegant designade är det mycket roligt att ge bort dem till sina barn! Och det är förstås lika roligt för barnen när de får dem!