Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

Stilrent designade osthyvlar, ostknivar och smörknivar!

Visst är det gott med en smörgås! Och tänk så mycket gott man kan ha på smörgåsen, som exempelvis ost! Här köper du osthyveln eller ostkniven som gör det lätt att äta av läckra ostar! Varför inte förgylla vardagsmackorna genom att testa olika ostsorter? Något som är ett måste på varje smörgås är ju smöret eller margarinet och det breder du på bäst  med smörknivarna du hittar här! Alla produkter i denna kategori har en mycket stilren design som gör dem extra roliga att använda och ha framme på bordet. Så beställ din osthyvel, ostkniv eller smörkniv här! Det är enkelt och bekvämt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Bjud på ostbricka med dessa osthyvlar, ostknivar och smörknivar!

Är det dags för dig att bjuda till fest? Varför inte bjuda på en härlig ostbricka? Tänk så roligt för gästerna att smaka på alla fina ostar och alla tillbehör därtill! Ska man bjuda på ostbricka så vill man ju ha riktigt fina osthyvlar och ostknivar att lägga fram! Du kanske känner att din gamla osthyvel är lite sliten och inte så rolig att ha framme när det är fest? Då är det bara att beställa en ny fin osthyvel eller kanske ostkniv här hos Room99.se så är det problemet löst! Eller det kanske är en ny  fin smörkniv som behövs? Den finns också här! Duka upp en ostbricka på nästa fest, det blir en bjudning gästerna kommer att minnas! Eller så kan du ju låta gästerna komponera egna smarriga smörgåsar med olika läckerheter som du har ställt fram, det blir också minnesvärt! Dessa osthyvlar, ostknivar och smörknivar sätter extra guldkant på festen oavsett vad du bjuder på!