Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Mycket snygga och eleganta salladsbestick!

En sallad är aldrig fel! Oavsett om de fungerar som tillbehör till någon annan maträtt eller är en måltid i sig själva så är det alltid gott med fräscha sallader! Sallader passar perfekt både som vardagsmat och festmat! Dessutom går det ju att variera salladerna i nästan all oändlighet, man kan i mångt och mycket använda sin fantasi! Här hittar du de bästa salladsbesticken som gör det lätt att ta av salladen! Dessa salladsbestick är dessutom samtliga mycket snyggt designade så de pryder verkligen sin plats i salladsskålen! Att köpa salladsbestick är enkelt och bekvämt här hos Room99.se! Du väljer vilka salladsbestick du vill ha och gör din beställning, svårare än så är det inte och du slipper alla tidskrävande butiksbesök! Sallader serveras bäst med dessa salladsbestick!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

De rätta salladsbesticken till din fest!

Bjuder du på sallad på nästa fest? Det är ett säkert kort när man ska bjuda på någonting gott eftersom sallad är någonting som de flesta gillar! När du ställer fram salladen så ska den ju förstås åtföljas av salladsbestick och en riktigt fin och delikat sallad ska ju tas med riktigt fina salladsbestick och det är i denna kategori som du finner dem! Så köp de salladsbestick du fastnar för här, sedan är du redo för nästa salladsservering! Dessa salladsbestick kan dock även ha en annan funktion på festen. De blir nämligen roliga och fina presenter till alla matintresserade personer!  För den som brinner för att laga riktigt god mat vill ju servera maten på bästa möjliga sätt! När ungdomarna flyttar hemifrån innebär ju det att de också ska börja laga mat själva om de inte gjort det innan. Därför är ju matrelaterade saker som exempelvis dessa salladsbestick bra presenttips till flyttande ungdomar! Salladsbestickens stilfulla design kommer att falla dem i smaken!