Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Vackra glas till fest och vardag!

Glas att dricka ur är något som alltid behövs i hemmet och olika sammanhang och drycker kräver olika typer av glas ! Här har du ett brett utbud av glas som gör att du lätt hittar precis det glas som du letar efter! Du kanske exempelvis är intresserad av att prova olika whiskysorter? Du köper glasen för det ändamålet här! Eller du kanske håller på med planeringen inför nyårsfesten? Champagneglas hittar du här! Vackra glas är ju en mycket viktig del av en vacker dukning och alla glas i denna kategori är verkligen så vackra att de pryder sin plats på alla bord!  Room99.se har även dricksglas för vardagens drycker! För varför ska man dricka ur intetsägande glas bara för att det är vardag? Här finns det glas som gör vardagen till en fest! Du beställer alla glas du behöver smidigt och lätt här och behöver alltså inte köa i en affär!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Självklara presenter!

Har du en födelsedagsjubilar i din närhet? Är det kanske en jämn födelsedag som närmar sig? Då finns det heta presenttips i denna kategori, ja faktum är att var och en av dessa produkter är en självklar present! Fina glas är ju nämligen ett säkert kort när man vill ge någon en gåva som är en oslagbar kombination av form och funktion! Dessutom har de en lyxig känsla så om du verkligen vill skämma bort någon med något alldeles extra ska du köpa något eller några av dessa glas! Det behöver ju dock inte vara födelsedagspresenter det handlar om! Det kan ju vara Mor eller Far som du vill hylla riktigt fint på deras dagar! Eller kanske någon som ska avtackas på din arbetsplats och som du har fått allas förtroende att hitta den rätta presenten till? Står julen för dörren? Då är dessa glas givna i julklappspaketen, det blir julklappar med guldkant!