Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Muggar och koppar för avkopplande tillfällen!

En stillsam stund behöver vi alla ibland och vad kan väl då vara bättre än att dricka någonting varmt och gott i en riktigt fin mugg? Här hittar du muggar i alla möjliga stilar från de rikt utsmyckade till de avskalat enfärgade! Du kanske har en favoritmugg som du alltid dricker ur? Börjar den se utsliten och tråkig ut? Har du börjat fundera på att köpa en ny? Din nya favoritmugg hittar du här! Om du vill kan du ju köpa nya muggar till hela familjen här, låt alla välja sin favorit! Eller behöver du en mugg till fikapauserna på jobbet? Titta i denna kategori så hittar du snart den mugg som är rätt för dig!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge bort en fin mugg eller kopp!

Ska ni avtacka arbetsplatsens kaffeälskare? Eller någon som älskar te? Då är era eventuella presentproblem lösta om ni köper något ur denna kategori! En kopp eller en mugg är ju för övrigt en bra present till de flesta personer som man vill uppmärksamma på något sätt! Men det gäller förstås att hitta den lämpligaste koppen eller muggen till just den person man har i åtanke. Här hos Room99.se blir letandet enkelt eftersom det finns så mycket att välja mellan när det gäller design och färger! Alla muggar och koppar är förstås lika fina och valet är ditt! Varför inte köpa två likadana muggar och ge den ena till din kärlek? Tänk så mysigt och romantiskt att dricka te eller kaffe i matchande muggar! Om du vill ge bort en avkopplande stund till någon, ge bort en mugg eller kopp! Det är här du köper dem! Det är dessutom enkelt och bekvämt att handla här! Du slipper att åka till en affär och stå i kö!

När man ska ha bjuda på fika hemma eller bara ta en kopp kaffe med familjen så är det ju just en bra kopp man behöver! Den finns också här! Precis som med muggarna finns här olika varianter att välja ibland. Så när det gäller muggar och koppar, köp dem här på Room99.se!