Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fat och serveringsskålar för alla tillfällen!

Så roligt det är att bjuda på goda maträtter och smarriga bakverk! När man nu lagt tid och energi på att laga till eller baka något vill man ju servera det på ett sätt som gör maträtten eller bakverket rättvisa! Här har du vackra serveringsskålar och fat som ger dina läckra skapelser en presentation värdig en fin restaurang!  Tänk till exempel om du ska bjuda på fisk, visst vore det roligt att ha potatisen eller grönsakerna i fiskformade skålar! Titta igenom vårt sortiment av serveringsskålar och fat! Här finns det något för alla smakriktningar och behov! Och det är inte svårt att beställa , du bara gör din beställning här och slipper affärsbesök med tillhörande köer! Ska du snart vara värd eller värdinna för en fest? Eller är det kanske en fin middag som du bjudit in nära och kära till? Du finner här skålar och fat som garanterat bidrar till feststämningen! 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Presenterna som passar alla!

Här finns födelsedagspresenten,  Morsdagspresenten, Farsdagspresenten och alla andra presenter! Dessa skålar och fat platsar i alla paket! Extra roligt är det förstås om den som ska få gåvan har ett intresse för mat, matlagning eller bakning!  Det här ju också presenter som du kan vara säker på att mottagaren kommer få nytta av och som alltså aldrig står och samlar damm i ett skåp! Alla behöver ju serveringsskålar och fat i sitt hem! Och om du ska ge en gåva till en ungdom som ska "fly boet"  blir dessa serveringsskålar och fat en klar fullträff!  För tänk så roligt för dem att kunna servera mat och bakverk i sitt nya hem på de finaste faten och i de finaste skålarna! Så om du vill ge bort något roligt, fint och användbart, satsa på dessa serveringsskålar och fat!  Deras härliga design går hem hos alla!