Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ugnsformar för alla dina kulinariska kreationer!

Tycker du att det är roligt och avkopplande att laga mat? Att testa nya maträtter och smaker och se allas nöjda miner när du serverar dina skapelser! Ugnen är ju ett mycket viktigt redskap för alla kockar! Och ska man laga mat i ugnen behöver man ju riktigt fina ugnsformar och de hittar du här! Tänk så många goda maträtter och bakverk du kan göra med dem! Eftersom ugnsformarna är så vackert designade är det roligt att servera maten direkt ur dem! De pryder verkligen sin plats på matbordet och är ett fint sätt att presentera din fina mat! Och du behöver alltså inte lägga över maten i något särskilt serveringskärl!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Självklara presenter till hemmakocken!

Om man ska ge bort en present till någon och vill vara säker på att den ska bli uppskattad så är ett bra tips att utgå från mottagarens intressen. Om mottagaren exempelvis är förtjust i att laga mat så är det ju en mycket god idé att ge vederbörande något som har med den hobbien att göra! Ett exempel på en sådan present är dessa ugnsformar som gör alla hemmakockar glada! En present ska ju helst ge mottagaren en härlig känsla av lyx och det gör verkligen de här ugnsformarna! Några som garanterat blir glada för alla presenter som kan användas i hemmet är ju de som precis ska börja med att skapa sin första egna bostad!  En bra och fin ugnsform är ju någonting som ska finnas i alla hem! Detta är perfekta presenter för dig som vill skämma bort någon! Och det är ju det man vill när man ger någon en gåva! Du beställer dina ugnsformar lätt och smidigt här hos Room99.se! Sedan är det bara att börja skapa delikatesser i ugnen! Dessa ugnsformar kommer att ge dig mycket inspiration i matlagningen!  Så låt din matlagningshobby blomma ut med dessa dekorativa ugnsformar!