Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Kökstextil till ditt kök

Piffa upp köket med nya kökshanddukar och andra kökstextilier! På Room99 hittar du förkläden, kökshanndukar, grytlappar och mycket mer inom kökstextil. Duka upp snyggt med nya bordstabletter och tygservetter. Handla enkelt online. Med fina kökstextilier i köket blir matlagningen mycket roligare!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Kökstextilier- viktigt i köket!

Vad är det egentligen som kännetecknar ett riktigt bra kök? Ett kännetecken är att köket är utrustat med allt som behövs för både kocken och matgästerna. Något som används av alla i köket är ju kökstextilier av olika slag! En gedigen kökshandduk kommer till exempel alltid till nytta och om den är snyggt designad är det ju förstås bara en fördel! I vårt utbud finns kökshanddukar i olika färger och stilar så att du lätt ska kunna hitta en handduk som matchar inredningen i just ditt kök! Oavsett om du har starka färger i ditt kök eller har valt en inredning med lugnare färgsättning finns det en passande kökshandduk för dig här! Du kan ju förstås också tänka tvärtom! Om du har mycket färger i ditt kök kan det ju vara snyggt att bryta av med en dovt färgad kökshandduk och om du har en dovare färgskala i köket kan en kökshandduk med inslag av starka färger bli en effektfull kontrast! Det är här hos Room99.se som du hittar kökshanddukar och övriga textilier för just ditt kök!