Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Dekorativa textilier till ditt köksbord!

Det behövs inga stora ingrepp för att göra ett kök eller en matsal ännu snyggare! Vackra textilier på bordet är ett lätt sätt att skapa ett garanterat blickfång i inredningen och stämningsfulla måltider för de som sitter vid bordet! Det kan handla om att lägga på en riktigt vacker duk eller en verkligt dekorativ löpare. Eller något så grundläggande som snygga bordstabletter under tallrikarna! Här hittar du alla de textilier du behöver på ditt köksbord! Oavsett om det är en måltid i vardagen eller en festlig middagsbjudning blir dessa textiler alltid en fullträff! Och de är ju alla så dekorativa att de kan ligga framme på bordet jämt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Idealiska presenter till den som ska flytta hemifrån!

Sitter du just nu och funderar på vad du ska ge för present till ditt barn som nu ska "lämna boet" ?  Du behöver inte fundera längre, för här har du fina  presenttips! Dessa fina textilprodukter är något som verkligen kommer till användning i det nya hemmet! Produkterna har en stilren design som faller ungdomar i smaken! Välj mellan de olika produkterna för att hitta den som känns mest rätt för just din ungdom! Sedan är det bara att göra din beställning! Så överraska din son eller dotter med något fint till bordet i köket! Du måste inte leta efter tygaffärer eller springa runt på varuhus för att köpa fina textilier till köksbordet! Köp dem bekvämt i ditt hem istället! Det gör du här hos Room99.se!