Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Snygga och praktiska disktrasor!

Att hålla rent i köket är ju mycket viktigt och med dessa disktrasor blir det dessutom roligt! Disktrasan är ju i vanliga fall inget som man vill skylta med, den hänger ju framme i köket som ett nödvändigt ont och man ser nog helst till att den syns så lite som möjligt! Men dessa disktrasor är så snygga att de utan problem kan hänga framme i köket, de blir rentav en snygg inredningsdetalj! För varför använda fula disktrasor när köket är så fint inrett i övrigt? Så håll rent med stil, köp en eller flera av dessa disktrasor! Du beställer dem enkelt och smidigt här hos Room99.se!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Dekorativa disktrasor med lyxkänsla!

Är du mån om att inreda ditt hem med fina saker? Att varje rum ska vara lika fint och snyggt som de andra? Här har du disktrasor som bidrar till kökets snygga utseende genom sin form och funktion! Du torkar snabbt av ytor i köket med denna trasa och håller på så sätt rent och snyggt. När du är klar blir trasan ett dekorativt inredningsföremål! Du kanske beställer en trasa till hemmet och en till sommarstugan? Eller du kanske behöver ett rengörande och vackert tillskott till husvagnens eller husbilens kök? Det är du som väljer!