Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Effektfullt designade grytlappar och förkläden!

Det finns vissa saker som verkligen är ett måste i köket eller när det är dags för grillning! Till exempel så är ju grytlappar och grytvantar något man måste ha när man ska bära något varmt! Men det är ju inte så kul om man känner att man måste gömma undan grytlappen eller grytvanten när man har använt den bara för att man inte tycker att den är snygg nog att ligga framme. De här produkterna är dock så snyggt designade att de inte behöver gömmas undan utan alltid kan finnas lätt tillgängliga i köket eller vid grillen när du behöver dem!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge bort fina förkläden!

Något som ofta behövs när man arbetar i sitt kök eller vid grillen är ju ett förkläde! Man vill ju skydda sina kläder och samtidigt se prydlig ut i köket eller när man grillar och här kan du köpa förkläden som verkligen är snygga! Förklädena blir dessutom fina och roliga presenter till mat- eller grillintresserade personer i din närhet! Det kanske exempelvis är mor eller far som får dem på sina respektive dagar? Du beställer förklädena lätt och smidigt här hos Room99.se! Sedan är det bara för matlagnings- eller grillfantasten att ta på sig sitt nya fina förkläde och börja trolla fram läckerheter!