Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Vackra och praktiska kökshanddukar!

Diskning är ju kanske inte direkt den roligaste av alla hushållsysslor, men det är ju något som måste göras! Det blir dock mycket roligare att diska om man har en riktigt fin kökshandduk tillhands när man ska torka av disken! I denna kategori finner du kökshanddukar i många olika stilar , detta för att du enkelt ska kunna hitta en kökshandduk som passar in i din köksmiljö! Här finns hela spännvidden mellan mer traditionella kökshanddukar och de som har en mer nyskapande design! Gemensamt för dem alla är dock att de är mycket snygga! Så här kommer du enkelt att hitta en kökshandduk som blir en lika vacker som praktisk detalj i köket! Det är också enkelt att beställa det du vill ha här! Och dessutom behöver du ju inte slösa tid på att åka till en affär och stå i en tråkig kö!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ett fint blickfång i köket!

Ibland känner man ju att ens hemmiljö skulle behöva piffas till och piggas upp! Då blir det nog lätt att man börjar tänka på stora förändringar, men man behöver faktiskt inte ta till stora åtgärder för att ett rum ska få en lite nyare känsla.  Ta köket till exempel, en av husets viktigaste platser! Om man vill lägga till ett fint blickfång där som sätter en liten guldkant på rummet är en ny kökshandduk ett bra val! Det är bara att hänga upp den riktigt synligt så har du snabbt skapat en fin prydnad! Dessutom finns den ju alltid där när du behöver den och du behöver aldrig leta efter den. Du kan ju också om du vill köpa flera kökshanddukar med olika design! Det är ju alltid roligt med variation när det gäller de saker man ser dagligen och här har du alltså möjligheten att skapa en sådan variation!