Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fina tabletter till köksbordet!

En mysig middag på egen hand? Eller en lika mysig middag med alla dina nära och kära? Oavsett hur många man blir till bordet så är det ju alltid roligt med en fin tablett under tallriken! Dessutom skyddar den ju bordet! I denna kategori ger Room99.se dig möjligheten att välja mellan tabletter i olika färger och design! Här finns till exempel såväl mönstrade som enfärgade tabletter! Du kan alltså hitta tabletter som matchar kökets övriga inredning perfekt! Eller du kanske hellre vill skapa en effektfull kontrast till allt annat i köket? Det valet gör du! Tack vare den dekorativa designen kan dessa tabletter ligga kvar på bordet även när måltiden är över! De är ju som smycken på bordet! Tabletterna beställer du här, lätt och bekvämt! Sedan är det bara att duka bordet!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Självklara både till fest och till vardags!

Håller du på med att planera en fest? Kom ihåg att även mindre detaljer kan ha stor betydelse för det intryck gästerna får av festen! Därför är det viktigt att inte lämna något åt slumpen! Tänk till exempel på festbordets dukning, det är ju mycket viktigt att varje plats vid bordet ger en välkomnande känsla. En sak som bidrar till att skapa den känslan är en fin tablett! Dessutom ger den också gästen en känsla av lyx! Tabletten är verkligen en självklar del av en riktigt lyckad festdukning! Men det hindrar ju inte att den även har sin plats i vardagen! Det kan ju vara roligt att sätta guldkant på måndagsmorgonens frukost! Vill du ge en liten kul present till den som ska flytta hemifrån? Ge bort dessa tabletter så har de något fint att lägga på bordet på både vardagar och festdagar!