Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Prylarna till hemmabaren!

Tycker du om att bjuda gästerna på läckra drycker när du har fest? Eller är det kanske bara du och din kärlek som tycker om att ta varsin fin drink på helgen? Här har du alla prylar du behöver ha i hemmabaren och de är alla mycket dekorativa! Du kan köpa allt från vinöppnare till cocktailkit här hos Room99.se!  Varför inte skapa en riktigt lyxig dryckesupplevelse nästa gång någon eller någonting ska firas? Med dessa produkter är det möjligt! Oavsett om du vill bjuda på vin eller en drink så hittar du tillbehören i denna kategori! Dessutom är det lätt och bekvämt att beställa!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Uppskattade presenter med exklusiv känsla!

Känner du någon som är intresserad av att blanda drinkar vid högtidliga tillfällen? Eller någon med ett stort vinintresse? Om du ska köpa presenter till personer med de intressena så har du hamnat i rätt kategori! De här produkterna blir mycket uppskattade och har dessutom alla en exklusiv känsla som gör dem särskilt lämpliga som presenter! Till den som vill blanda drinkar kan du exempelvis ge ett cocktailkit och den vinintresserade kan exempelvis få en vinkylare! Köp presenterna här så behöver du inte leta efter dem i butiker!