Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Förvara bakverken på bästa sätt!

Doften av nybakat bröd - visst är den underbar!  Eller smarriga kakor och bullar till fikat - visst smakar de extra gott när man har bakat dem själv! Fina bakverk och godsaker förtjänar ju bästa möjliga förvaring och möjligheterna till det hittar du här! Här finns det burkar & brödkorgar där du snyggt och smidigt kan förvara alla läckerheter som du skapar i ditt kök!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Burkar och korgar till dina bakverk

Dessa korgar och burkar har alla en proffsig känsla, inte minst tack vare den fina designen! Därför är detta korgar och burkar som man utan problem kan ha framme i köket om man så vill! För varför baka fina kakor för att sedan lägga dem i någon tråkig burk som man helst vill ställa in i ett skåp? Lägg dem i någon av de här lyxiga burkarna istället! Och när det gäller bröd, visst vore det mysigt att servera brödet i en riktigt fin brödkorg? Så beställ dina burkar och brödkorgar här! Sedan är din fantasi som bestämmer vilka godsaker du fyller dem med!

Fin förvaring för fina gåvor!

Att bli bortbjuden till någon är ju alltid trevligt! Och en självklarhet är ju att man tar med sig en gåbortspresent till värden eller värdinnan! Det blir extra uppskattat med en riktigt personlig present, framförallt om man har gjort den själv! Du kan till exempel ge bort hembakade kakor eller kanske ett fint hembakat bröd! Då vill du förstås lägga kakorna eller brödet i eller på något extra fint så att din gåva får bästa möjliga presentation! Här hittar du burkarna och brödkorna som passar perfekt för det ändamålet! Det är bara att välja den förvaring som du känner passar allra bäst till det som du ska ge bort!

En extra finess är ju också att mottagaren kommer att ha mycket glädje av burken eller brödfatet även när kakorna eller brödet är slut. Det blir på så sätt verkligen en gåva som varar!  Om du vill ge bort  en hembakad och därmed unik present förvarad i eller på någonting med en unik känsla har du alltså kort sagt kommit helt rätt!