Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ställ grytan på snygga underlägg!

Vad härligt det är när en gryta med något riktigt väldoftande och välsmakande ställs fram på matbordet! Men vad ska man ställa grytan på? Här hittar du de perfekta grytunderläggen som inte bara är en bra plats för grytan och skyddar ditt bord, de är alla mycket fina att titta på! Därför gör det inget om de ligger på bordet redan innan grytan kommer dit! Bjud till bords och låt grytan bli bordets medelpunkt på dessa grytunderlägg som verkligen har det där lilla extra som man inte kan sätta fingret på men som gör dem speciella! För den som vill duka matbordet på snyggast möjliga sätt är dessa underlägg ett måste! Välj ett underlägg som matchar din gryta, det blir en fin helhet!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Väldesignade glasunderlägg för ditt hem!

Du kan välja ett underlägg som blir en effektfull kontrast till grytan, det blir fint det också! Du beställer grytunderläggen här hos Room99.se! Det är snabbt, enkelt och bekvämt! Du slipper letande och köande i butiker! Grytunderläggen kan också bli roliga presenter till en köksintresserad person!

Goda drycker av olika slag är ju ett givet tillbehör till maten! Men det är ju inte så roligt när glaset ger avtryck i bordet, därför vill man ju gärna ställa glasen på ett underlägg. Titta i denna kategori så finner du glasunderläggen som kommer att bli ett givet inslag i just ditt hem! Detta är glasunderlägg som blir lika rätt till middagen som till fikat!  Ge ditt hem en härlig café- eller restaurantkänsla med dessa väldesignade glasunderlägg! Du hittar glasunderlägg i olika stilar, allt för att du ska kunna välja de underlägg som passar dig och din stil bäst! Eller du kanske köper underlägg med flera olika utseenden så att du kan variera vilka du använder, omväxling förnöjer ju som bekant! De här underläggen är så dekorativa att de kan ligga någonstans ute i köket jämt, du behöver alltså aldrig lägga i en låda eller i ett skåp! Det innebär ju också att de alltid är lätt tillgängliga för dig och att du aldrig behöver leta efter dem! Om du ska ge en kul present till någon, kanske ungdomen som ska flytta hemifrån, så är dessa glasunderlägg ett bra tips!