Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Redskap till köksarbetet!

Visst är det kul att arbeta i köket! Det kan handla om att få använda sin fantasi och skapa kulinariska mästerverk eller så kanske det bara är dags att laga till vardagsmaten! Oavsett vilket så blir köksarbetet så mycket mer givande och dessutom mycket lättare om man har de allra bästa och finaste köksredskapen till sitt förfogande i köket! De redskapen finner du här! Här hittar du köksvågen där du lätt väger alla ingredienser, grytor, vispar, måttsats - ja här hittar du kort sagt många olika hjälpmedel som underlättar kökstillvaron!  Varför leta efter särskilda köksbutiker eller springa runt på stormarknadernas köksavdelningar? De redskap du behöver till ditt kök finns ju här, det är bara att beställa! Att alla köksredskapen här är så snygga är ju heller ingen nackdel!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Heta presenttips till hemmakocken!

Fyller hemmakocken år snart? Brukar det bli köksprylar för hela slanten när den personen firar sin födelsedag? Om man brinner för matlagning eller kanske bakning så är det ju naturligt att det är sådana saker man önskar sig i present! Men för givarna kanske det blir lite svårt att variera sig till slut, att hitta presenter som är speciella! Om du är en av dessa givare ska du titta i denna kategori. Här finner du produkter som alla har en speciell och unik känsla! De är alla med andra ord heta presenttips när hemmakocken ska firas! Eller det kanske är en julklapp med köksinriktning du letar efter? Då är det också en god idé att ta en titt i denna kategori! Är det Mors eller Fars dag som närmar sig? Även de presenter kan du finna här! Och du slipper svettig födelsedagsshopping och jobbig julrusch, du bara köper det du vill i ditt eget hem!