Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Salta och peppra med snygga kar

Vissa saker ska alltid finnas på ett matbord! Salt - och pepparkar eller kvarnar för de smaksättarna är exempel på just sådana saker! Hur mycket salt eller peppar man vill ha i maten är ju en fråga om tycke och smak och eftersom det är individuellt så är det ju bra om alla runt bordet själva kan smaksätta sin mat. Här finns alltså både kar och kvarnar, välj det som passar dig bäst! Antingen kan du servera saltet och pepparn färdigmalda i kar eller så låter du alla mala själva med en kvarn!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Användbara och snygga presenter!

Är Mors eller Fars dag i antågande och du ska hylla din matintresserade förälder? Eller är det dags att fira den där personen i din bekantskapskrets som praktisk taget bor i köket? Varför inte ge bort någon av dessa salt- och pepparkar eller kvarnar? De har alla precis den lyxiga och exklusiva känsla som man vill att en present ska ha!

När det är dags att flytta hemifrån och därmed bygga upp ett eget hushåll från grunden så är ju listan på vad som behövs lång. Man behöver ju inte minst nyttoprylar, som exempelvis bra salt- och pepparkar eller kvarnar. När dessa dessutom är så snygga som de du hittar här så blir de ju extra uppskattade som gåvor! Ungdomarna kanske vill ha lite tuffare och modernare formspråk i designen och sådana kar och kvarnar finns här!

Fulländad förening av form och funktion, så kan man sammanfattningsvis beskriva de här produkterna! Det är lätt och roligt att shoppa här hos Room99.se! Du bara väljer produkt, gör din beställning och sedan är det klart!

För att åstadkomma en vacker och mysig dukning är det ju viktigt att allting på bordet ser fint ut! De salt- och pepparkar och kvarnar som du köper här är alla mycket vackert designade!  Vilken inredningstil har du i ditt kök? Det spelar ingen om ditt kök har en klassisk känsla eller en mer stilrent modern, här hittar du kar och kvarnar som passar in perfekt!