Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De bästa skärbrädorna finns här!

Bröd, grönsaker, pizzor, kött - ja det är mycket som ska skäras upp i ett kök! För detta ändamål behövs ju bland annat en bra skärbräda och sådana hittar du här! Här finns det skärbrädor i många olika stilar och utföranden så att du ska kunna köpa den skärbräda som känns helt rätt för dig! Vill du exempelvis ha en rund skärbräda eller en avlång? En skärbräda i trä eller av något annat material? Möjligheterna finns här och det är du som väljer! Sedan är det bara att beställa brädan och det gör du enkelt och bekvämt! Skär det som behöver skäras upp på någon av dessa snygga skärbrädor!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Givna gåvor till den matlagningsintresserade!

En skärbräda blir en mycket lyckad present till matlagaren som fyller år eller firar jul! Och självklart också till mor och far på deras dagar! För en skärbräda är ju trots allt något som alla behöver när de lagar mat! Så ge bort någon av dessa skärbrädor, de är alla så fina att de blir riktigt lyxiga presenter! Det kanske har blivit dags att avtacka någon på jobbet? Om ni vet att vederbörande tillbringar mycket tid i köket, varför inte ge bort en av dessa skärbrädor?  De är också perfekta gåvor att skicka med sonen eller dottern som ska "lämna boet" och det blir förstås extra bra om han eller hon är intresserad av matlagning!