Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: MELPL-DARO

Rektangulär melamintallrik Rice, Dark rose print

89 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Rektangulär Tallrik Rice, Dark rose print

Den klassiska rektangulära melamintallriken med massor av rosor på en helt mörkgrå (nästan svart) bakgrund. Rice kallar trycket "Dark Rose". Tallrikens form och färg är unik - och bekväm att använda både inomhus och utomhus. Tallriken är rymlig och passar för det mesta, som en härlig bricka, en tallrik eller använd den som en plats för många småsaker. 

  • Storlek: 22x30 cm
  • Material: Melamin

Tallriken är gjord av melamin - ett praktiskt, hållbart och viktigt material för vardagar, firande, picknick och mer. På Rice fokuseras det på livsmedelssäkerhet och hållbarhet, och deras melamin är av högsta kvalitet, återvinningsbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar materialet och dess oändliga möjligheter! 

Charlotte Guéniaus (grundare och kreativ chef på Rice) blev inspirerad av denna underbara "Dark Rose" när hon besökte Istanbul. En natt, efter en fantastisk middag, tittade Charlotte in i ett litet skjul som tillhörde en parkeringsvakt. Hon såg en bänk som var klädd i ett vackert blommigt tyg. Snabbt tog hon en bild. När hon kom hem visade hon bilden för vår frilansdesigner - den underbara Jôelle, som hittade bilderna av blommorna i arkiven på Rijks Museum Amsterdam. Hon fick magin att hända och resultatet blev detta underbara tryck.

Melamin är superpraktiskt! Hög kvalitet, hållbar, livslängd - och du kan lägga den i diskmaskinen! Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminkopparna är endast lämpliga för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen.

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar