Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Briljanta brickor!

Frukost på sängen eller födelsedagstårta? Vad du än ska bära fram för något, gör det med stil på en av dessa brickor! Här finner du en härlig mångfald av brickor! Botanisera bland alla läckra färger, mönster och material! Om du har svårt att bara välja en bricka, köp flera så har du flera brickor hemma att variera med! Detta är brickor som inte behöver hamna i en låda när de inte används! De är ju så fina att det är synd att inte ha de framme! Den genomtänkta och snygga designen är verkligen ett gemensamt drag för alla de brickor vi erbjuder här! Med andra ord är detta brickor som verkligen har något speciellt! Så beställ dina brickor här hos Room99.se! Inget krångel, bara snabb och enkel beställning!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Brickor till alla festligheter!

Har du en fest i sikte? En härlig sommarfest? Visst är det roligt att fundera ut vad man ska servera för gott till gästerna! Men hur ska du få ut maten till gästerna? Du kanske har en gammal bricka som du brukar använda? Fast den kanske är sliten och känns inte så kul att att använda i festsammanhang? Inga problem, det är bara att välja ut och köpa en ny bricka här! Det spelar ingen roll vilken av våra brickor du väljer, alla har den där lyxiga känslan som gör dem självklara på alla fester! Och det spelar heller ingen roll om festen är uppsluppen eller mer elegant, här finns den rätta brickan för just din fest! Bär in läckerheterna på läckra brickor!