Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss
Art: 5017696

Skär- och serveringsbräda - Edin Dzemat

319 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Utgått
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Utgått

Skär-/serveringsbräda Edin Dzemat

Denna massiva skär-/serveringsbräda i europeisk bok har Sagaform tagit fram i samarbete med stjärnkocken Edin Dzemat. Den är designad för dig som älskar att laga mat och som gärna experimenterar med smakerna i köket. Och när du inte använder den - låt den gärna stå framme som en snygg inredningsdetalj. 

Bok är ett tåligt träslag som är skonsamt mot kniven. Skär-/serveringsbrädan har två sidor att hacka och skära all typ av mat såsom kött, fisk, grönsaker, frukt, bröd med mera. På ena sidan finns en ränna längs kanterna som håller skärytan torr och fin när du arbetar. Brädan har också måttangivelser med 2 cm avstånd - perfekt för uppskärning. Andra sidan är slät och passar bra till att skära och hacka eller servera en härli ost- och charkbricka på. De generösa handtagen gör det enkelt för dig att lyfta och vända skärbrädan. 

  • Material: Europeisk bok
  • Storlek: 30x21,5x2,1 cm

Edin Dzemat är kapten för svenska kocklandslaget, Årets Werner, Årets Rising Star, egna kokböcker och prisade restauranger - Edin Dzemat kom till Sverige som elvaåring från Bosnien-Hercegovina och att han blev kock var egentligen bara en lyckosam tillfällighet. Men med ett driv och en matpassion utöver det vanlioga har han tagit sig till toppen av den svenska kockeliten. Det bosniska köket är en stor del av Edin Dzemat, men likaså det svenska. Och det är mixen av de två matkulturerna som har gjort att han älskkar jakten på nya och oväntade smakkombinationer. 

"Envishet, lyhördhet, hårt jobb och mycket glädje. Det är vad som krävs för att bli riktigt bra på att laga mat. Om du inte känner en glädje i det du gör så blir ingenting bra. Det är det viktigaste av allt." - Edin Dzemat. 

  • Storlek: 30x21,5 cm
Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar