Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss
Art: lyngbysvart-1

Tallrik Lyngby 27 cm - Svart/grå

179 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret
Servisen är formgiven med största respekt för de originella Lyngby-ritningarna från 1930-talet och räfflorna i porslinet är exakt samma som på de ikoniska Lyngbyvaserna. 
 
Räfflorna strålar elegant in mot mitten på tallriken så att maten ramas in av mönstret samtidigt som den vilar på det släta porslinet. Den tidlösa trettiotalsdesignen passar lika bra till damastdukarna och arvsilvret som till en cool look med stålbestick och retrobordtabletter. 
 
Arkitekten Daniel Hilfling var som bekant den första som återupptog produktionen av de vackra, klassiska vaserna under namnet Lyngby by Hilfling. Hans fascination för föremål som bär på en historia och inte minst för den art deco-inspirerade Lyngby-profilen med räfflor har fascinerat Hilfling sedan barnsben. Så det är inte så konstigt att han med viss stolthet presenterar Lyngby -servisen som riktigt många fans vill få fingrarna i.
 
Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar