Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ta med dig mat och dryck snyggt och säkert!

Det finns många sammanhang där det är viktigt och roligt att kunna ta med sig mat eller dryck på ett så smidigt sätt som möjligt! Det kan vara mat till jobblunchen, ditt bidrag till knytkalaset eller kanske packningen till den härliga picknicken! Men funktionen är ju inte allt, för hur kul är det att förvara maten eller drycken i något som man helst inte vill ha framme utan bara är till för just förvaringen av det man vill ha med sig? I denna kategori hittar du förvaringsmöjligheterna där den praktiska funktionen går hand i hand med den fulländade formen!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Förvaringen till utflykten!

Tycker du om att ge dig ut på utflykt? Blir det långa färder eller mer närbelägna utflyktsmål? Eller du kanske bara vill ha en picknick i din egen trädgård? Oavsett hur du gör så blir utflykten mycket roligare om du får med dig mat och dryck på bästa möjliga sätt! En kylväska är ju något som verkligen är obligatoriskt för den utflykts- och matsugne och här hittar du kylväskor som är lika stilrena som praktiska! Dryckerna kan du förvara i någon av de snygga flaskor som vi erbjuder här! Beställ det du behöver för utflykten, det är enkelt och bekvämt! Sen är det bara att ge dig ut i det fria!