Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Håll maten kall och fräsch med dessa kylväskor!

Picknic i parken eller kanske lata dagar på stranden? Oavsett destination, visst är det mysigt och kul att ta med sig något ätbart hemifrån! När det gäller stranden slipper man ju dyra restauranter om man tar med sig mat och kanske även kalla drycker dit! Var man än tar med sig mat så ska ju läckerheterna hållas kalla och fräscha och då kommer dessa kylväskor mycket väl till pass! Detta är rejäla och fina kylväskor som kommer att bli dina trogna kompanjoner på många utflykter! Det är din fantasi som bestämmer vilka godsaker som hamnar i dessa kylväskor!  Så fyll dem med allt det du vill ta med dig av mat och dryck! Du beställer kylväskorna lätt och bekvämt här hos Room99.se! Sedan kan du ge dig ut på utflykt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ett måste på resan!

Sommar, semester och resor med familjen - underbart eller hur? Man packar in sig själv, alla andra och allt som behövs i bilen och sen bär det iväg till någon spännande plats! Tänk då så kul att göra stopp längs vägen för att äta en bit på någon vacker rastplats! Är det fråga om en lite längre bilresa så är ju stoppen ett måste! Alla rastplatser har ju inte restauranter i närheten och det är ju också roligare och billigare att ha med sig egen mat! Med dessa kylväskor är det möjligt! Resan börjar på hemmaplan så börja planera den direkt! Köp någon eller några av dessa kylväskor så behöver du inte fundera på hur det ska bli med maten! Kylväskorna är ju dessutom snyggt designade vilket gör det ännu roligare att ta med sig dem ut!