Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ta med dig din egen mat till jobbet!

Brukar du ta med dig egenlagad mat till jobbet? Vad har du maten i? Är det en förpackning som du bara använder för dess funktion och som inte är så rolig att titta på? Varför inte istället köpa en matlåda här? De här matlådorna är inte bara praktiska utan också snygga! Du kanske aldrig har haft med dig egenlagad mat till jobbet? I så fall, varför inte börja nu? Egenlagad mat har ju många fördelar! Du behöver aldrig oroa dig för vad som finns i maten för eftersom du själv har lagat den har du ju full koll på det! Dessutom vet du ju att det smakar gott! Det är ju också miljövänligt att använda rester från luncher på hemmaplan! Så om du fått rester kvar från söndagsmiddagen, låt dem bli måndagslunchen. Det är smidigt att ta med sig maten i dessa matlådor och lika smidigt är det att köpa dem. Du beställer dem snabbt och enkelt här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekt förvaring för picknickmaten!

Visst är det mysigt med picnickar! Man behöver ju bra saker att ha picknickmaten i och dessa matlådor är perfekta för det ändamålet! Dessutom är de fina och roliga att ta med sig. Så köp dem och fyll dem med allt läckert som du vill duka upp på picknicken! Det kan ju vara fina mackor eller annat som bokstavligen är "smått och gott"! Tänk så smidigt att ta fram maten ur dessa lådor när du har brett ut picknickfilten på ett lämpligt ställe! Eftersom de är så fina så är ju detta inga lådor som man känner att man måste stoppa ner direkt när de är tomma, de kan alltså istället ligga framme på filten! Så se till att du har de perfekta förvaringsmöjligheterna till nästa picknick, det är här hos Room99.se de finns!