Kundtjänst: kundservice@room99.se |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss
Art: 103029

Set med rosa silikonredskap för bakning och matlagning

199 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Set med rosa silikonredskap för bakning och matlagning!

Leilas praktiska och populära silikonredskap är anpassade för både bakning och matlagning, och det här setet är ett perfekt startkit för den som vill prova Leilas omtyckta redskap. De är värmetåliga i upp till 260°c och kan användas i alla sorters kastruller och stekpannor. De kan med fördel användas för att röra om i grytor och såser eller i stekpannan eftersom de är skonsamma mot känsliga beläggningar. Silikonredskapen missfärgas inte och drar därmed inte åt sig naturliga färg-eller smakämnen. De fina rosa redskapen är helgjutna i silikon med en stabil kärna och kan diskas i maskin. De är riktiga trotjänare i köket med en funktion och design som håller i många år framöver!

Setet innehåller:

Slickepott rak

Klassisk slickepott till all bakning. Används till att skrapa ur bunken eller för att röra om i kastrullen. Perfekt till att bre ut lättvispad grädde på tårtan! Helt enkelt ett måste i köket!

Slickepott liten skålad

Perfekt för att skrapa ur konservburkar och mindre kärl. Mjuk och smidig för att komma åt i svåra vrår och perfekt till små skålar och kastruller. Detta är ett köksredskap som är särskilt uppskattat av de mindre kockarna men som givetvis även används av stora kockar!

Brödpensel

Hygienisk och praktisk kökspensel i silikon som tål värme. Används till att pensla ägg, vatten och grädde vid bakning eller till att pensla BBQ glaze, olja och marinader vid matlagning. Går utmärkt att diska i maskin.

Läs mer

Inred med fri frakt Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar 

 

Produkter
Kundtjänst
Övrigt