Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Sidobord, matbord och soffbord

Shoppa bord hos Room99 till bra kvalitet. Här finns bord i många olika modeller, handla enkelt online och betala tryggt med Klarna Checkout. På Room99 finns det matbord, sidobord, ett bord för alla behov helt enkelt! Hos Room99 hittar du matbord och sidobord från bland annat holländska Zuiver, köp alltid till billig frakt. Uppdatera ditt hem med snygga bord i olika storlekar och skapa ett hem att trivas i.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

De perfekta borden till dig själv eller någon annan!

Ett praktiskt och snyggt bord är en mycket viktig del av inredningen i alla hem! Det är här hos Room99.se du hittar borden med exklusiv känsla!  Saknar du en plats för små prydnadssaker i vardagsrummet? Eller är du på jakt efter ett bra soffbord?  Bordet du söker hittar du här! Dessutom är alla bord här så snyggt och stilrent designade att de blir vackra och effektfulla inredningsdetaljer i hemmet! Borden kan alltså stå framme precis som de är om du så vill!  Är det snart dags att fira någon du tycker om på födelsedagen? Det kanske till och med är en jämn födelsedag?  Eller är det julen som står för dörren?  Dessa bord är självklara vid alla tillfällen då du vill ge någon en gåva som har det lilla extra! De blir också perfekta som lyxiga presenter till barn som ska flytta hemifrån!  Alla blir glada för dessa bord! Så beställ borden till dig själv  eller någon annan här!


checkout Till Kassan