Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Praktiska och dekorativa sidobord!

Känner du att du har ont om plats att ställa saker på i något av dina rum? Det kanske börjar bli fullt på soffbordet i vardagsrummet? Eller är det i köket som det skulle vara bra med ett litet bord till? Här har du sidobord som är perfekta när du behöver extra avställningsytor! Dessutom är alla sidoborden mycket snyggt designade vilket gör dem till dekorativa inredningsföremål. Ja, faktum är att de blir riktiga blickfång i rummet! Alla har vi ju olika smak när det gäller inredning och föredrar därmed olika stilar på det vi inreder med. Här finner du ett utbud av sidobord i olika stilar, allt för att ge dig många möjligheter att välja det sidobord som passar bäst in på dig och dina smakpreferenser! Det kan ju vara jobbigt att köpa möbler! Man åker runt till olika affärer och letar och när man väl hittat något måste man ofta stå i en tråkig kö! Om du vill handla utan åkande och köande är du på helt rätt plats! Här hos Room99.se beställer du dina sidobord bekvämt och lätt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Sidobord blir mycket uppskattade som presenter!

Har du blivit bjuden på fest till någon som fyller år? Eller det kanske är någon i din egen familj som snart har en bemärkelsedag? Är den som ska firas en person som har en passion för inredning eller är det fråga om någon som helt enkelt tycker om att omge sig med vackra och användbara saker? I vilket fall så kan du lätt hitta den perfekta presenten här, för varför inte ge jubilaren ett sidobord? Det är gåvor som blir mycket uppskattade av den som får dem! Dessa sidobord tilltalar ju nämligen som sagt såväl inredningsfantasterna som alla som är mer allmänt intresserade av fina och praktiska prylar! Den sistnämnda praktiska aspekten är inte minst viktig i sammanhanget, för alla behöver ju trots allt ställen att ställa saker på! Men det är ju inte bara födelsedagar som kan förgyllas av dessa sidobord! Du kanske exempelvis vill uppvakta Far eller Mor med något extra fint på deras respektive dagar? Om du har ett barn som ska flytta hemifrån blir dessa sidobord också en välkommen gåva! Den enklaste presentshoppingen gör du här!  


checkout Till Kassan