Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Fina skrivbord för hemmaarbetet!

Arbetar du på hemmaplan? Saknar du ett bra bord att sitta vid när du arbetar? Att sitta vid köksbordet eller vid ett soffbord är ju inte så roligt när det man egentligen vill är att få till den där speciella hemmakontorskänslan! Den känslan får du verkligen av dessa fina skrivbord som löser dina platsproblem! De är också bra för barnen som ska göra sina läxor! Så bjud in dessa skrivbord i ditt hem, det kommer du inte att ångra!  De är inte bara praktiska utan också snygga att se på och pryder därför sin plats i rummet! Visst vore det skönt att kunna köpa ett skrivbord utan att behöva besöka en enda möbelaffär! Nu är det möjligt! Du bara gör din beställning här hos Room99.se och det är smidigt och lätt! Så sluta arbeta vid köksbordet, gör det vid dessa skrivbord istället!

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Lyxiga presenter som alla uppskattar!

Vill du ge någon en riktigt lyxig, rejäl och användbar present? Då hittar du det du söker här! Dessa skrivbord går hem hos alla eftersom alla får användning av dem! Vissa sköter sitt dagliga arbete där i hemmet och då blir det förstås uppskattat att få en arbetsplats i present! Men det är inte bara de renodlade hemarbetarna som blir glada för en sån gåva! När man ägnar sig åt de administrativa arbetsuppgifter som behöver göras i alla hem som exempelvis att betala olika räkningar vill man ju ha en plats i hemmet där man kan sitta och göra det på ett bra sätt!  Kort sagt, alla behöver och vill ha ett skrivbord! Så satsa på en skrivbordsgåva nästa gång någon ska firas riktigt fint! Då ger du inte bara bort en praktisk arbetsyta utan även ett vackert inredningsföremål! Du köper skrivbordet bekvämt här!


checkout Till Kassan