Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Var sak på sin plats!

Visst är det irriterande när saker ligger överallt hemma bara för att man inte har någon plats att förvara dem på? Eller när det är någonting du verkligen behöver men inte kan hitta någonstans hur du än letar? Nu kan du lösa båda dessa problem på ett lika praktiskt som snyggt sätt! Här hittar du nämligen olika typer av förvaringsmöjligheter som alla har minst en sak gemensamt, den perfekta kombinationen av form och funktion! Vilket rum du än behöver mer förvaringsmöjligheter i så hittar du den bästa lösningen här hos Room99.se! Det kanske exempelvis blir ett skåp till vardagsrummet eller en hylla till köket? Produkterna här är alla så dekorativt och stilsäkert designade att de alltid blir ett blickfång i rummet! Så skapa ordning och reda i hemmet med produkterna i denna kategori! Du beställer dem enkelt och bekvämt här och behöver alltså inte leta i möbelbutiker! Tänk så mycket tid du sparar på det!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fina och praktiska gåvor!

Det kommer ju en dag då ditt barn som nu inte är så litet längre ska pröva sina egna vingar genom att flytta hemifrån! Då är det ju roligt att kunna ge barnet en fin gåva som blir ett bra och användbart inslag i det första egna hemmet! Varför inte ge bort något från denna kategori? Alla behöver ju förvaringsmöjligheter så det blir garanterat uppskattat! Att de här produkterna är så snygga gör ju inte direkt saken sämre! Står du kanske inför utmaningen att köpa en födelsedagspresent till den där personen som "har allt"? Det kan ju vara en svår nöt att knäcka men ett hett tips är att titta på det vi erbjuder här! Detta är unika förvaringsmöjligheter med en lyxig känsla! Det finns verkligen många tillfällen att ge någon något riktigt fint!  Förutom de redan nämnda är ju julen förstås gåvornas stora högtid och så får man givetvis aldrig glömma Mors och Fars dagar!


checkout Till Kassan