Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Smart förvaring på ett snyggt sätt!

Har du förvaringsbrist hemma? Det kanske står fina prydnadssaker och annat lite varstans i ditt hem bara för att du inte har någon riktigt bra och fin plats att ställa dem på? Nu kan du glömma de här problemen för här har du hyllorna för alla dina småsaker! Det är ju alltid roligt att inreda sitt hem med snyggt designade föremål och dessa hyllor är verkligen designmässiga fullträffar! De har en unik och exklusiv känsla som gör dem till ett måste i varje stilsäkert hem! Så om du köper dessa hyllor får du inte bara ett praktiskt sätt att förvara de små sakerna, du får också dekorativa inredningsdetaljer som blir ett effektfullt utropstecken i rummet! Är du trött på att åka till affärer när du ska köpa nya förvaringsmöjligheter till ditt hem? Du slipper det om du köper dina hyllor här hos Room99.se! Gör ditt eller dina val bland hyllorna här, sen är det bara att beställa och det är enkelt!  

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gåvor med guldkant!

Dekorativ design är något som uppskattas av alla och förvaring är ju en viktig fråga i alla hem! Därför blir alla glada för presenter som är en kombination av perfekt utseende och perfekt funktion och de presenterna finns här i form av dessa hyllor! Du kan ge hyllorna till den som fyller jämnt, för är det någon gång man ska få extra fina presenter så är det ju på en sådan högtidsdag! Eller du kanske väljer att sätta extra guldkant på någons julafton? Hur du än gör så är det här du beställer din gåva! Det är verkligen ett smidigt sätt att köpa presenter! Vill du ge bort någonting som garanterat kommer att överraska den lyckliga mottagaren är dessa hyllor ett mycket säkert kort!  Så beställ dessa hyllor nu!


checkout Till Kassan