Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Dekorativ förvaring för dina kläder och skor!

Det är roligt med kläder och skor! Mindre roligt är det förstås om man inte vet var man ska förvara sina kläder! Det stora klädintresset har kanske gjort att garderoberna är fulla och eftersom man ju inte vill ha kläder och skor överallt i bostaden så kanske man går runt och försöker pressa in allt där det finns plats. Eller så lägger man kläderna och skorna i kassar som inte är snygga nog för att stå framme. Och sen får man rota i kassarna när man ska ha tag i ett visst plagg eller ett visst par skor som man vill ha på sig. Känner du igen dig i allt det här? Det är det nog många som gör och här finns lösningen på förvaringsproblemen! I de här skoställen och på de här klädhängarna får dina skor och kläder en bra plats. Dessutom är dessa skoställ och klädhängare mycket läckert designade vilket gör att de alla förutom sin rent praktiska funktion blir häftiga inredningsdetaljer i ditt hem! Och du kommer alltid att veta var du har kläderna och skorna och behöver alltså inte leta efter dem! Beställ skoställen och klädhängarna här, det är bekvämt och enkelt! Sedan är det bara att ställa in och hänga upp skatterna i din sko- och klädsamling i skoställen och på klädhängarna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Presenter som har det där lilla extra!

Ska du fira en riktig modefantast som fyller jämnt? Något som alla människor med intresse för kläder eller skor är i behov av är bra och helst snyggt formgivna förvaringsmöjligheter! Därför blir dessa dekorativa produkter för sko- och klädförvaring extra lyckade som födelsedagspresenter till dem! Eller de kanske blir lyxiga julklappar istället? Dessa produkter blir förstås också mycket bra som födelsedagspresenter eller julklappar till personer som helt enkelt bara vill förvara sina skor och kläder på ett riktigt bra och snyggt sätt! Din present- eller julklappsshopping blir smidig om du gör den här!  Om du vill ge någon en gåva som verkligen har det där lilla extra är dessa skoställ och klädhängare helt rätt för dig! Detta är presenter med stil!


checkout Till Kassan