Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Snygga skåp och skänkar!

Gott om plats för förvaring kan det vara ont om ibland! I denna kategori hittar du rejäla skåp och skänkar som verkligen råder bot på det problemet! Detta är inga tråkiga vanliga möbler! Dessa skåp och skänkar har en design som verkligen får dem att sticka ut i positiv mening! Det gör att de med fördel kan placeras i ett vackert vardagsrum! Men det går förstås precis lika bra att ställa dem i exempelvis sovrummet! Vad förvarar du i skåpet och skänkarna? Blir det prydnadssaker och andra vackra ting? Eller kanske kläder eller sängkläder? Möjligheterna är verkligen väldigt många och det är du som bestämmer! Att åka till en möbelbutik för att köpa ett skåp tar tid och sedan hamnar man ju kanske i en kö när det är dags att betala i kassan. Men ett möbelköp behöver faktiskt inte gå till på det sättet! Ta det lugnt istället och köp skåpet i ditt eget hem genom att göra en beställning här hos Room99.se!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Presenter med lyxkänsla!

Är det någon i din familj eller släkt som fyller jämna år snart? Har familj, släkt och bekanta beslutat sig för att gå ihop och ge jubilaren en gemensam stor och riktigt fin present? Det kanske är du som har anförtrotts ansvaret att köpa presenten? Om ni har svårt att komma på vad ni ska ge för något har ni mycket bra presentidéer här! För tänk så förvånad och glad den som fyller år ska bli när ni överraskar honom eller henne med ett skåp eller en skänk! Lyxkänslan som man förväntar sig ska finnas hos en gåva till någon som fyller jämnt finns verkligen i dessa skåp och skänkar! Detta är verkligen gåvor som är något utöver det vanliga! Samtidigt är de ju mycket praktiska och blir omtyckta möbler i alla hem! Så beställ jubilarens gåva nu!  Sedan är det bara att börja planera den festliga uppvaktningen!


checkout Till Kassan