Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Fina bänkar ute och inne!

Tänk så mysigt att slå sig ner på en bänk och ta det lugnt! Här finns det häftiga bänkar för både inom- och utomhusbruk! Dessa bänkar kommer att bli populära sittplatser i eller utanför ditt hem! Dessutom är de alla verkligen snygga och pryder verkligen sin plats var du än placerar dem! Har du ont om sittplatser i trädgården? Lös det problemet på ett riktigt fint sätt med dessa bänkar! Det kanske är inne i huset som du behöver fler sittplatser? Dessa bänkar blir ett bra och dekorativt tillskott till alla rum! Du köper bänkarna här hos Room99.se! Det finns med andra ord ingen anledning till att lägga ner tid på att ta sig till en affär för att inhandla dem! För varför göra det när man istället enkelt och bekvämt kan beställa dem här! Så smycka din inne- eller utemiljö med dessa bänkar!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Snygga presenter till den som ska firas ordentligt!

Vad ska man egentligen ge till den som fyller jämnt? Det är ju en extra viktig födelsedag och därmed är det ju också extra viktigt att presenten blir helt rätt! Ofta är man ju många som står bakom samma present vid sådana här uppvaktningar men det kanske inte alltid är alldeles lätt att bestämma vad man ska köpa för något. De här bänkarna är ett mycket bra presentförslag! Mottagaren av gåvan får något som både är användbart och snyggt! Jubilaren kanske är trädgårdsintresserad? Då är det ju särskilt välkommet med denna typ av gåvor! Eftersom bänkarna även kan användas inomhus blir de också särskilt populär hos inredningsfantaster! Men alla blir faktiskt glada för de här bänkarna! Detta är speciella gåvor för en speciell person på en speciell dag!


checkout Till Kassan