Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Skapa barkänsla i hemmet!

Blandar du gärna till festliga drinkar när du bjuder in till fest i ditt hem? Du kanske till och med drömmer om att bli en bartender? Visst vore det väl roligt att låta gästerna sitta på riktigt snygga barstolar! Nu kan du ge dina gäster den möjligheten! Här hittar du nämligen läckra och lyxiga barstolar med genuin barkänsla! De är så fint designade att de förutom sin funktion som sittmöbler också blir häftiga blickfång i rummet!  Du kan förstås också använda barstolarna vid exempelvis en köksö eller varsomhelst där du behöver smidiga och snygga stolar! Barstolarna beställer du smidigt och enkelt här hos Room99.se! Så missa inte chansen att förgylla ditt hem med dessa barstolar!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fira födelsedagsjubilaren med dessa barstolar!

Är det snart dags att fira en speciell födelsedag? Det ska ju verkligen märkas när någon fyller jämt! Jubilaren ska firas mycket mer och med mycket häftigare presenter än på en vanlig födelsedag!  För att kunna ge en extra speciell present kanske man gör gemensam sak med andra gratulanter. Behöver ni tips på något som skulle kunna vara lämpligt att ge till jubilaren?  De här barstolarna blir utmärkta presenter till alla som uppskattar god design! Om jubilaren dessutom är intresserad av goda drycker blir ju presenten förstås ännu mer lyckad! Köp barstolarna här så har ni fixat födelsedagsgåvan på enklast möjliga vis, en gåva som blir en mycket viktig del av en födelsedag som jubilaren sent ska glömma! Skäm bort någon med de här barstolarna!


checkout Till Kassan