Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Koppla av i dessa fåtöljer!

Finns det något mer avstressande än att sätta sig i en riktigt skön fåtölj? Det är verkligen en möbel för avkoppling! Här kan du köpa den perfekta fåtöljen för ditt hem! Börjar din gamla trotjänare till fåtölj se väl luggsliten ut? Den nya älsklingsfåtöljen finns här! Står du i begrepp att flytta in i ett nytt hus eller lägenhet och håller på att planera vilken inredning du ska ha i vardagsrummet? Då ska du absolut ta en titt här! En mysig fåtölj är ju ett måste i varje vardagsrum! En speciell sak med alla fåtöljer här är att de har en mycket stilsäker design! För dig som är designintresserad är alltså dessa fåtöljer lite extra intressanta! Det är ju mycket som ska hinnas med i vardagen och att åka runt till möbelaffärer kanske inte direkt står högst på prioriteringslistan. Nu kan du stryka de butiksbesöken från den listan! Beställ fåtöljen här hos Room99 istället, det är smidigt och lätt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Mysiga och unika gåvor!

Tänk vad roligt det är när någon fyller år, och särskilt när det är en jämn födelsedag! Då blir ju festligheterna ännu festligare än på en vanlig födelsedag och presenterna ännu lyxigare! Och när det gäller presenter, visst vore det väl bra om man kunde ge bort avkoppling i present på födelsedagen! På sätt och vis kan du faktiskt göra det! Det är bara att ge bort en av dessa fåtöljer så ger du samtidigt mottagaren många skönt avkopplande stunder! Dessutom är fåtöljerna så snygga att de blir en effektfull detalj i jubilarens vardagsrum! Dessa lyxiga fåtöljer är det givna valet om du är ute efter en gåva som skiljer sig från mängden! Här finner du fåtöljer för alla inredningsstilar! Så om du vill ge den som jubilerar en perfekt present som blir födelsedagens höjdpunkt är det alltså bara att välja ut en fåtölj här och köpa den! Kanske blir det en gemensam present från dig och andra nära och kära till jubilaren?


checkout Till Kassan