Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Pallar skapar extra sittplatser

Pallar för inomhus som skapar extra sittplatser när ni blir många. En pall som även fungerar som extrabord vid fester är ett smidigt sätt att få plats för många när det dyker upp gäster. Shoppa pallar på Room99. Snabb leverans på lagervaror. En lättflyttad pall är en smidig möbel som du kan flytta på när behovet ändras.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Ge bort en fin pall till den som fyller jämnt!

Födelsedagar är ju alltid roliga! Man samlar sina nära och kära till en härlig fest och mottar deras hyllningar och fyller man jämnt så blir ju förstås hyllningarna extra kraftfulla! Du kanske är inbjuden till en sådan fest? Har ni festgäster kanske varit i kontakt med varandra för att prata ihop er om vad som är den lämpligaste presenten till den som fyller? När någon fyller jämnt kan det ju vara så att man vill ge något gemensamt från alla vänner och bekanta. Här har ni bra förslag på vad ni kan ge! De här fina pallarna blir nämligen perfekta som populära presenter på bemärkelsedagar! Pallarna är alla dekorativt designade och man kan kort sagt säga att de är mycket lyckade kombinationer av form och funktion!  Det är enkelt och smidigt att köpa pallarna här, så gör din beställning nu!


checkout Till Kassan