Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Tavlor – inredning för dina väggar

En ny vacker tavla på väggen är det enklaste sättet att sätta en personlig touch på din inredning. Online hos oss på Room99.se hittar du tusentals fina tavlor som du snabbt och enkelt beställer på nätet. Här finns någonting för både hem, kontor och offentliga miljöer som t.ex. caféer och restauranger. Vårt stora sortiment av tavlor av välkända och skickliga illustratörer, fotografer och designers gör att du kan välja bland flera olika stilar som t.ex. vintage, modernt, urban art, grafiskt, foto, svartvitt och mycket mer. Därför kan vi garantera att du kan hitta en passande poster eller fin tavla för just ditt kök, vardagsrum, sovrum, barnrum, hall eller annat rum som du vill inreda. Välj och vraka bland våra kategorier för att se alla våra fina tavlor i olika storlekar. För en snygg inramning och upphängning på väggen erbjuder vi också stilrena och lyxiga ramar och klämmor.

 Endast 49kr i frakt     Inredning på room99.seOmgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 1300 produkter
Föregående12345Nästa

Köpa fina tavlor online

Tavlor gör ditt hem personligt och här i inredningsbutiken room99.se hittar du tavlor, posters och affischer från många olika fotografer och designers och illustratörer.  Tavla och poster billigt för alla rum och miljöer. Passar för både vardagsrum, kök, barnrum eller på kontoret. Du kan även beställa en egen designad tavla med namn, datum eller någon valfri text. Passar perfekt för dop, viktiga datum, stora händelser. Egendesignad tavla är en mer speciell och unik gåva som verkligen kommer att uppskattas.

Snygga tavlor

Välj bland många olika kategorier, det finns för allas stilar och smaker. Utbudet av tavlor, affischer, prints, planscher och snygga posters med hög kvalitet och till bra priser gör garanterat att du finner din favorit här i vår webshop. Här kan du köpa stora tavlor. Vårt sortiment uppdateras nästan dagligen med ny härlig inredning. Att beställa inredning, konst och tavlor online har aldrig varit lättare än nu. Dessutom har vi på väldigt billig frakt - endast 49 kr. Lår inte dina väggar vara nakna, ge väggarna liv med personlighet med stiliga snygga tavlor och posters som förgyller ditt hem. Att inreda ditt hem med tavlor är enkelt och det är lätt att matcha ihop våra tavlor för att skapa vackra tavelväggar. På Room99 finns ett stort sortiment för att kunna köpa tavlor online och du kommer kunna fylla ditt hem med vackra motiv och förändra efter humör eller säsong. Alla våra tavlor och poster trycks på ett miljövänligt 230 g matt papper. Välkommen att köpa tavlor online och har du några frågor eller behöver hjälp med något hjälper vår kundservice dig gärna.