Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

barnposter med bokstäver och siffror

Barnposter - siffor & bokstäver

Vill du ge dina barn något som hjälper dem att lära sig siffror på ett roligt sätt?  Om du sätter upp dessa posters i barnens rum ser de siffrorna varje dag! Postrarna blir dessutom fina inredningsdetaljer i barnrummet! Du kan också köpa posters med enstaka siffror, kanske blir det barnens födelseår som hamnar på väggen? Tänk vilken fin och personlig utsmyckning det blir! Du köper de pedagogiska och snygga postrarna här, bekvämt och enkelt! Inga tidskrävande butiksbesök alltså!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Hela alfabetet på väggen!

När man lär sig att läsa och skriva börjar ju allt med de enskilda bokstäverna, de är ju byggstenarna som barnen måste lära sig för att i nästa steg kunna skapa ord med vilka de sedan kan skapa meningar. Nu kan dessa byggstenar synas på pojk- eller flickrummets vägg! Välj den alfabetsposter som passar in i just ditt barns rum! Postrarna har en sak gemensamt, de är stilrent och snyggt designade! Så låt alfabetet flytta in till dina barn, det blir verkligen en lärorik prydnad!