Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Tänkvärt och roligt på väggen i barnrummet!

Ibland råkar man på meningar och citat som verkligen fastnar direkt i minnet. Det kan vara något som är extra roligt eller som är så tänkvärt och "på kornet" att det blir något som man bär med sig jämt ! Ja, det kanske rentav blir till ett personligt motto! Här finns det postrar med texter och citat som har just de här egenskaperna! Om du väljer att köpa och sätta upp någon av de här postrarna hos dina barn får de dock inte bara en kul eller klok text att titta på och bli glada av! De här postrarna är nämligen alla så fint formgivna att de blir en dekorativ prydnad på varje vägg! De är också lätta att matcha med alla typer av inredning! Det är här hos Room99.se som du hittar dessa postrar!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge bort något smart eller roligt!

Det finns vissa saker som man vill lära sina barn, visdomar som är viktiga att ta med sig ut i livet! Varför inte ge barnen visdomarna i present i form av en fin poster? Ett glatt skratt är också en fin gåva att ge bort och det kan du också göra i form av en poster! I denna kategori finner du textpostrar som passar utmärkt som gåvor till alla barn! Vilken poster väljer du? Det här är textpostrar med guldkant, postrar som inte bara ger dig texten rakt upp och ner utan har något speciellt! Att beställa postrarna här är bekvämt och lätt! Jul, födelsedag eller bara som en skojig överraskning i vardagen, en poster blir alltid uppskattad av den som får den! Så ge barnen en riktigt lyckad och dessutom minnesvärd present i form av dessa postrar!