Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans  

Inredning.

Personliga posters med egen text

Designa din egna poster. Bästa gåvan till alla högtider. När det är dags att fira pappa på fars dag är våra affischer med fina budskap där du lägger till ditt namn eller en personlig text. Personliga tavlor till bröllop, dop, mors dag, födelsedagar är som en egen designad poster mycket uppskattad present. Visa upp ditt bästa motto, datumet när din ögonsten föddes eller en kärleksförklaring till din älskade med hjälp av en personlig poster. Online hos oss på Room99.se kan du komponera egna poster tavlor med ett personligt budskap och hänga upp den i ditt hem. Det ger rummet både en personlig karaktär och en unik touch.

 Endast 39kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Tryck posters med eget personligt budskap

I denna kategori hittar du flera posters med färdiga mallar som har olika teman. När du hittat vilken mall du vill ha till din personliga poster så fyller du i textrutorna med den text eller det datum som du önskar. Sedan får du din personliga poster tryckt och levererad med din egen text. Det finns ett stort utbud av mallar och du kan få allt från din ”bucketlist” till din gamla farfars ordspråk tryckt på en poster. Ett kaxigt motto som gästerna ser direkt när de kliver in i hallen eller ett kärleksdatum i sovrummet? Valet är ditt! Gör en egen tavla enkelt.

Ge bort en poster med unikt budskap

Möjligheterna att göra någon glad med en personlig poster är många och därför passar de utmärkt att ge bort som present. Beställ en poster med din och din bästis ”bucketlist”, datumet från en speciell dag som du och din kära vill minnas, eller en namntavla att ge bort som en dopgåva. Beroende på vilken text du väljer passar de i hemmets alla rum.

Beställ en egen poster online på Room99.se

Våra personliga posters med unika budskap beställs enkelt via vår webbshop och trycks efter beställning. Glöm inte att köpa till en dekorativ ram så att postern kommer till sin fulla rätt. Handlar du för över 500 kronor bjuder vi på frakten.


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt