Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Personliga bröllopsposters

Spara minnet från kanske den största händelsen i ens liv. En egen bröllops poster med datum, plats, namn m.m. Funkar även bra som en mycket uppskattad bröllopspresent. Postern kan fås i mänga olika grundmotiv med plats för egen text.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

En riktigt personlig och kärleksfull inredningsdetalj!

Vill ni visa er kärlek för alla som besöker ert hem? Ja, det märks förstås på er hur kära ni är, men varför inte göra det extra tydligt med dessa fina posters som verkligen utstrålar kärlek och romantik! De är mycket fina på väggen och blir en mycket personlig inredningsdetalj! Välj den poster som passar just er två allra bäst! Vill ni att texten ska vara omgiven av dekor? Eller föredrar ni kanske en mer avskalad design? Många färger eller svart och vitt ? Här finns många möjligheter, allt för att ni ska kunna hitta den poster som blir det självklara valet för er! Så missa inte chansen att pryda ert hem med en kärleksfull bröllopsposter! Ni beställer er poster här, smidigt och lätt!