Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Hylla mamma med en personlig poster!

Mamma - visst är hon fantastisk! När hennes egen dag kommer ska hon verkligen få den hyllning hon så väl förtjänar av sina älskade barn! Ett sätt att hylla henne är ju med fina presenter och en personlig poster är något som mamma verkligen blir glad för! För vilken mamma uppskattar inte en poster där barnen har valt en riktigt fin text just till henne! Dessutom är postrarna mycket fina att se på och de blir därför en prydnad i hemmet, en personlig prydnad som kommer att betyda mycket för mamma! Så beställ din personliga poster här! Det är ett bekvämt sätt att köpa en morsdags-present som har det där lilla extra!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

En perfekt Morsdags-present!

Tänk dig en Morsdags-present som verkligen får mamma att känna sig speciell, en present som varar och som hon har glädje av varje dag! Det är här du hittar den! Eftersom posterns text är vald med henne i åtanke så blir det ju en unik gåva till en unik person och varje gång hon ser postern kommer hon tänka på dig! Låt Mors dag bli en extra minnesvärd dag för mamma, ge henne en av dessa personliga  postrar! Det blir ett fint bevis på hur viktigt hon är för dig! Säger mamma att hon "har allt" och inte vet vad hon ska önska sig? Det blir garanterat lyckat att ge henne en personlig poster!