Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Posters om en fin händelse!

Vilket mirakel det är när ett barn kommer till världen! Här finner du postrarna som handlar om detta mirakel! De har sin givna plats på barnrummets väggar eftersom de ju faktiskt handlar om den eller de som bor där! Postrarna är dessutom mycket snyggt och stilrent designade för även om innehållet givetvis är det absolut viktigaste med postrarna så gör det ju inget att det desssutom är fina att se på! Det är smidigt att köpa dessa postrar! Du bara väljer en poster, skriver in uppgifterna om just ditt barns födsel och gör din beställning! Låt de vackra minnena bli en vacker prydnad i barnrummet!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

En perfekt gåva till nyblivna föräldrar!

Är det någon du känner som ska bli eller nyss har blivit föräldrar? Kanske är det dina egna barn som nu själva har fått barn och du har fått barnbarn? En poster med barnets namn och födelsedata är det perfekta sättet att gratulera de lyckliga nyblivna föräldrarna! Tänk så roligt att ge dem en sådan fin present! Det kommer att bli mycket uppskattat! Dessutom är det ju en gåva som även kommer att glädja barnet när det blir äldre! Så köp en av dessa postrar och överraska den nya mamman och pappan med en garanterat unik och personlig present! Det är här hos Room99.se du köper postern!