Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Posters med personlig text

Vill du ha något riktigt fint och personligt på väggen? Eller vill du kanske ge bort något sådant till dina nära och kära? Dessa postrar ger dig eller den du ger dem till möjligheten att pryda hemmet med något som verkligen är skräddarsytt och unikt! En sådan gåva blir extra värdefull för den som får den! Är det mamma som ska firas? Eller  pappa?  Vill du uppmärksamma ett barns födelse? Eller kanske ha det där viktiga datumet för dig och din kärlek uppsatt på väggen? Här har du ett brett sortiment av postrar för alla tillfällen! Det är alltid rätt att ha en personlig text eller ett personligt citat på väggen! En sådan poster sätter tonen för hela bostaden! Att köpa en poster med en personlig text eller ett personligt citat är mycket enkelt! Du väljer den poster du vill ha här och vad som ska stå på den, sedan gör du din beställning! Svårare än så är det alltså inte!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 117 produkter
Föregående12Nästa

En självklar inredningsdetalj!

Visst är det roligt med heminredning! Du kanske precis har flyttat in i ett nytt hem? Då handlar det ju mycket om att sätta en egen prägel på bostaden! Det ska ju märkas att det är du och din familj som bor där! En poster med en personlig text eller citat är ett perfekt sätt att visa vilka ni är! Dessutom är det ju något som sätter ett leende på era läppar varje dag! För vem blir inte glad av att påminnas om någon härlig händelse i livet? En tänkvärd eller kanske rolig text som du valt själv är ju också uppiggande i vardagen! Dessa postrar är en självklar inredningsdetalj i varje hem! I vilket rum behöver du något extra fint på väggen? De här postrarna är lika fina på alla väggar! Och varför inte låta dem pryda i väggarna i flera rum? Exempelvis kan ert bröllopsdatum kan hamna i vardagsrummet och i pojk- eller flickrummet kan ni sätta upp barnens födelsedatum!