Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Pryd väggen med din egen konst!

Är du en kreativ person? Du kanske har ett mycket stort fotointresse? Eller du kanske gör andra typer av bilder? Har du skrivit en liten text eller kanske bara en mening som du är extra nöjd med? Har du drömt om att ha dina egna foton,bilder och texter som canvasduk eller posters på väggen? Nu är det faktiskt möjligt! Så missa inte den här chansen att skapa riktigt personliga och unika väggprydnader som blir riktiga blickfång i hemmet! Eller varför inte ge bort dem till någon! Tänk vilken häftig och kul känsla att ge bort en canvasduk eller poster med ett motiv som man själv har skapat! Och tänk så kul för den som får den fina och speciella gåvan!  Det är lätt och bekvämt att göra sin beställning här hos Room99.se och resultatet blir konstverk som du själv har bestämt utseendet på!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Vi hjälper dig att skapa en egen poster!

Har du en egen design som du vill trycka? Skapa en design i ett bildbehandlingsprogram och skicka oss en PDF så trycker vi den! Har du en egen text du vill trycka på en poster, kan vi hjälpa dig med en design. Maila oss dina önskemål så återkommer vi med några förslag du får välja emellan, så bollar du och vi tillsammans tills du är nöjd med designen, allt detta helt kostnadsfritt.