Kundtjänst0725-638179 Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 59kr - Vi bjuder på frakten över 500kr    |    2-3 dagars leveranstid på lagervaror  

Posters

Posters och affischer ger dig stora möjligheter när du vill förändra din inredning. Det går snabbt och enkelt att byta ut motiv efter säsong och smak. När du väljer bland våra motiv och storlekar säkerställer att du kan hitta posters att inreda just ditt hem med. Kanske behöver du en väggprydnad till dina väggar i ditt kök, sovrum, barnrum eller vardagsrum med en ny passande affisch?

Gör din egen Poster!

Antingen kan du köpa en redan färdig design eller skapa ett mer personligt motiv med egen text. Beställ tryggt och enkelt posters online!

Posters med många motivStort sortiment, något för alla stilar

Posters online affischerKända illustratörer och designers

Affischer och prints på Room99.seVi bjuder på frakten över 500 kr

Två posters med svartvita motiv som hänger bredvid varandra.

Läs mer
Sortera efter: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 846 produkter
Föregående12345Nästa
Visar 1-100 av totalt 846 produkter
Föregående12345Nästa

Vad kul att du hittat till vår inredningsbutik på nätet som erbjuder ett stort sortiment med poster, prints och inredning.

Här kan du köpa posters online till alla rum

Här hittar du ett stort utbud av posters. Stora poster 70 x 100 cm. Vi älskar att fylla väggarna med vackra tavlor och prints. Poster affischer prints ja alla namn är egentligen namnet på samma sak. Posters till köket med härligt läckra örter och grönsaker som är lättmatchade tillsammans som skapar effektfulla tavelväggar. Snygga poster från Ney York t.ex.

Det är enkelt att handla konst och inredning affischer online på Room99. Du kan med fördel använda att handla mot faktura för att du inte ska betala förrän du har din nya heminredning hemma hos dig. Vi har prisvärda affischer som skapar möjlighet att kunna byta posters ofta. Det är kul att inreda och förnya sitt hem eller kontor. Och då har du 100tals olika motiv att välja bland. Barnposters, köksposters perfekta affischer för tvättstugan och lugna och harmoniska posters perfekta till sovrummet. Våra posters kan du få i många olika storlekar både stora och små och lite mittemellan så du kan skapa personliga rum. Rama in din affisch och få en fin tavla.

Designa din egen personliga poster

Upptäck glädjen med att ge bort en personlig tavla till födelsedagsbarnet eller till det lyckliga brudparet och till det nyfödda barnet en tavla med vikt och längd. Eller en av våra personliga posters som du skriver en kärleksförklaring till någon du håller kär. En poster kan både vara en fin gåva och härlig inredningsdetalj. Välkommen att kolla i vårt stora poster sortiment. Och glöm inte att du kan kontakta vår kundservice om du behöver hjälp med något.


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt