Kundtjänst0725-638179 Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 59kr - Vi bjuder på frakten över 500kr    |    2-3 dagars leveranstid på lagervaror  

Posters med stjärntecken

Stjärntecken poster som du kan göra personlig med att skriva namn och födelsedatum. Perfekt poster för barnrummet eller snygg poster att hänga upp i sovrummet. Ge hela familjen en varsin personlig stjärntecken poster. 

Affisch med stjärntecken är lika fin både med personlig text och utan. En perfekt present för dopet eller som en vacker födelsedagspresent. Den finns i många olika storlekar och passar både vuxna och barn.

Läs mer
Sortera efter: Senast inlagd

Ge bort en personlig poster med stjärntecken

Stjärntecken poster är populära doppresenter och presenter till både vuxna och barn. Du kan göra postern personlig genom att skriva in namn och födelsedatum för en ännu mer personlig tavla. Stjärntecken tavla är en stilren och snygg detalj i både sovrum och barnrum. Det finns 12 stycken olika stjärntecken och dessa är Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna. 

Det är enkelt att beställa på Room99.se och vi erbjuder snabb och säker betalning via Klarna och då kan du även välja att handla mot faktura så att du först får hem produkten och sedan betalar. När du handlar för mer än 500kr bjuder vi även på frakten. Upptäck vårt sortiment av vackra och stilrena posters med stjärntecken motiv. 


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt